Billie – kitchen heaven!

|InLocations

Every once in a while, we get a shoot location house that blows us away. That was certainly the case with Billie, a modernised West London house that ticks all the boxes.

The dining area at Billie

Featuring a huge rear extension, the kitchen and dining area flow seamlessly, with incredible use of colour and styling. There is a skylight that runs the length of the room and modern crittal windows that open up onto the garden beyond.

The view from the back to the front of the house

From the concrete floor in the kitchen area, the house flows up into the wooden flooring in the lounge area via two steps, making the whole space feel as one. Use of colour and metallic touches give the whole space a unique and modern feel.

Billie’s modern lounge area

The living room is calm and peaceful, with parquet flooring, shutters on the windows, simple furniture and a warming rug on the floor.

The garden space at Billie

The garden at the rear of the kitchen is well thought out and has an air of the tropics.

Billie is a perfect example of how to bring a traditional house into the 21st century with style and practicality. Call us to find out more on this fantastic shoot location!